Remonttialan palveluita

Koska pyrimme ennen kaikkea olemaan mahdollisimman monipuolinen ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja tarjoava yritys, on meillä tarjolla laaja palveluvalikoima. Teemme niin kylpyhuoneremontit kuin myös huoneistoremontit lattiasta kattoon.
Kannattaa muistaa että vaikka tuttusi osaisikin pitää vasaraa kädessään sen oikeasta päästä, pestaamalla avuksesi ammattilaisen heti alusta alkaen pystyt välttämään monet yllätykset ja mahdolliset sudenkuopat.
Luotettavaan ammattilaiseen turvautumalla tiedät saavasi rahoillesi vastinetta laadukkaana käsityönä, joka taatusti kestää niin kuin pitääkin – ja sillä on takuu! 

Vahvuutemme

Vahvuuksiamme ovat alalta kertynyt kokemus ja rautainen ammattitaito, joka näkyy myös työmme jäljessä. Olipa kyseessä iso tai pieni urakka, pyrimme aina lopputulokseen johon asiakas voi olla tyytyväinen. Tästä syystä tarjoammekin tyytyväisyystakuun tekemillemme töille, sillä korkeatasoinen laatu on meille ykkösprioriteetti.
Laatu näkyy myös siinä, että suoritamme työn aina loppuun asti. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että viimeinenkin lista kiinnitetään huolellisesti ennen työkalujen pakkaamista. 
Niin ikään meille on tärkeää sovituista aikatauluista kiinni pitäminen. Lupaamme, että teemme työt silloin kun on sovittu.

Asiantuntijamme

Tiimimme koostuu alan ammattilaisista

ELŠAN KORKMANN

Toimitusjohtaja

KATRIN KORKMANN

Assistentti

Mitä asiakkaamme sanoo?

Älä ota vain sanojamme. Kuuntele, mitä asiakkaamme sanovat.

Etsitkö hyvää remonttifirmaa?